Kamis, 30 April 2020

EzyStayz

EzyStayz
EzyStayz Airdrop EZY token - zaradite 12 $ EZY tokena besplatno ...
Proizvod
Na EzyStayzu preuređujemo svjetsku turističku industriju, jedna po jedna rezervacija! Želimo promijeniti način na koji svijet ostaje, otvarajući tržište najam kuća za odmor pojedincima širom svijeta i pružajući putnicima jedinstvena, jedinstvena mjesta za nazivanje "domom".

Tražimo da koristimo blockchain tehnologiju za revoluciju procesa iznajmljivanja rezervacija u 21. stoljeću. EzyStayz nije ideja ili projekt koji je u tijeku, to je širenje na najvećem svjetskom web mjestu za iznajmljivanje ljetovanja u Australiji. Čvrsto vjerujemo da primjenom inovativne tehnologije na već uspješnoj platformi za najam godišnjih odmora možemo preoblikovati tržište kratkoročnih i dugoročnih najamnina za odmor kako bi bilo bolje, sigurnije, transparentnije i pristupačnije svima.

Zašto birati nas
  • jeftiniji
EzyStayz transakcije koštaju 2 ili čak 3 puta manje od platformi poput AirBnb i HomeAway.
  • ljepša
Hoteli, vlasnici nekretnina i putnici kontroliraju svoje iskustvo na platformi pomoću modula temeljenih na blockchain-u.
  • Jednostavnije
Premošćujemo jaz između kriptovaluta i fijata, olakšavajući prekogranična plaćanja i otvarajući nove tokove prihoda za ugostiteljski sektor.
  • sigurnije
Već operativan posao i nepromjenjivost blockchaina kombinacija je koja smanjuje povrat troškova, lažno predstavljanje i prijevare.

Radna platforma
Već imamo potpuno operativnu platformu na kojoj možete istražiti, ugostiti, rezervirati i unajmiti smještaj širom svijeta. Otkrijte web stranicu s popisom uživo s stvarnom vrijednošću - globalni bazen objekata za odmor. Budući da je platforma EzyStayz aktivna i potpuno operativna, fokusiramo napore na prodaju i marketing kako bismo još više povećali korisničku bazu putem ciljanog oglašavanja i globalnog dometa.

Globalni doseg
Pristup milionima + smještaj diljem svijeta. Vile, apartmani, hosteli i još mnogo toga.
Niske cijene
EzyStayz transakcije koštaju 2 ili čak 3 puta manje od platformi poput AirBnb i HomeAway.
laptop
Korisnička platforma
Kontrolirajte svoje iskustvo na platformi pomoću modula temeljenih na blockchain-u.
Besprijekorno plaćanje
Premošćujemo jaz između kriptovaluta i fijata, olakšavajući prekogranična plaćanja jednostavnim tokenom Ezy Stayz (EZY).

Integrirajući putovanja i igre
EzyStayz i njegov tim prvi put u turističkoj industriji i snagom Blockchaina i Cryptota dizajnirali su poseban protokol kako bi naši kupci mogli doživjeti putovanja kao nikada do sada. EzyStayz je uveo mehaniku igre kako bi motivirao sudjelovanje, angažman i odanost.

Imamo čitav niz uzbudljivih igara za igranje u rasponu od više automatskih automata, black jacka, ruleta, video pokera, lutrije i mnogih drugih. Svaki igrač ima mogućnost OSVOJITI EzyStayz tokene koji korisnicima mogu pomoći u financiranju odmora ili čak osvajanju cijelog smještaja besplatno, Jackpot baby!

Naši kupci također imaju koristi osvajanjem bonus EZY tokena za igrače, putnike i domaćine. Imamo mjesečni Lotto koji se prevrće ako nema pobjednika što je sve revolucionirano blockchain tehnologijom i bilo koji igrač mogao bi jednog dana biti milijunaš ako lonac postane tako velik. Pobjednici Loto generirat će se iz samog blockchaina za potpunu transparentnost. Zato počnite igrati i putovati, sretno!

Nagrade EzyStayz
Putujte više | Igrajte više | Zaradite MoreJoin naš klub nagrada za popust do 40% na hotele, trenutni povrat novca u EZY token. Bonus igre koje će vam pomoći da zaradite više EZY tokena tako da ih možete koristiti na ezystayz.com za rezerviranje putničkih usluga. Navedeni smo i na Top kripto razmjenama za likvidnost naših žetona.

Distribucija i uporaba tokena
63% marketing i prodaja 
22% Administracija i operacije 
15% To razvoj
69,7% prodaja tokena 
10,3% Marketing 
10% tim 
10% rezerve 

Plan
APR-17
Započinje razvoj privatnih investicija za više od 1,5 milijuna dolara EzyStayz Product Development
APR-18
EzyStayz pokreće MVP Web respoctive
Jun-18
EzyStayz pokreće Web IOS App
Sep-18
EzyStayz pokreće Android App
Jan-19
Započnite izgradnju EzyStayz 2.0 velikog fokusa na hotelskom tržištu
Dec-18
Usredotočite se na stjecanje domaćina - ostvareno je 44.000 unosa u 60 zemalja. Tjedni smo dodali 500 novih oglasa što znači rast vrijednosti domaćina od 50k-90k USD mjesečno. S jedinstvenim time mislimo da do njih ne dolazi niti jedan kanalni partner čineći ih manje ili više ekskluzivnima na našoj platformi
Veljača-19
Početna diskusija za EZY token, token Ezystayz. Znak putovanja industrija s pravom snagom Blockchaina
Mar-19
Razvoj EZY tokena i Dapp funkcija
Jun-19
Razvoj EZY novčanika
Sep-19
Partnerstvo i integracija s menadžerom 3. kanala koji pruža Ezystayzu pristup do 175.000 hotelskih objekata
Kolovoz-19
Partnerstvo i integracija s upraviteljem 1. kanala koji pruža Ezystayzu pristup 400.000+ novih objekata širom svijeta
Jul-19
Partnerstvo i integracija s menadžerom 2. kanala koji Ezystayzu pruža pristup 500.000+ novih hotela širom svijeta
Nov-19
Razvoj otvorenog API-ja Ezystayz kanala na blockchainu koji nam omogućava povezivanje s ogromnim bazama podataka o nekretninama i hotelima
Dec-19
Partnerstvo i integracija s menadžerom 4. kanala koji Ezystayzu pruža pristup najvećoj bazi podataka hotela na svijetu
Jan-20
Pokretanje Ezystayz IEO-a. Partnerstvo i integracija s menadžerom 5. kanala koji Ezystayzu pruža pristup API-ima za pronalaženje i rezervaciju hotela, uključujući maloprodajne cijene i cijene po dogovoru s preko 400.000 nekretnina širom svijeta
May-20
Partnerstvo i integracija s menadžerom 5. kanala koji Ezystayzu pruža pristup API-ima za pronalaženje i rezervaciju hotela, uključujući maloprodajne cijene i cijene po dogovoru s preko 400.000 nekretnina širom svijeta
APR-20
Pokretanje Ezystayz IEO-a. s Foblgateom, LiveCoinom i CoinTigerom
Veljača-20
Razvoj Travel Casino-a koji omogućuje kupcima osvajanje EZY putnih žetona
Jun-20
Oslobađanje kreditne kartice EzyStayz kako bi domaćini i putnici mogli koristiti svoje EzyStayz tokene za plaćanja i rezervirati smještaj i još mnogo toga.
Listopada-20
Dosegnite 4500 rezervacija i neto prihod od 260000 USD (prije marketinških troškova)
Veljača-21
EzyStayz će pokrenuti svoje tržište za upravljanje nekretninama koje će pomoći domaćinima u upravljanju dolascima gostiju, profesionalnom čišćenju, svakodnevnoj pomoći, uslugama kuhanja i još mnogo toga. Značajka će biti izgrađena na blockchainu i povezivat će davatelje usluga i članove EzyStayz sa domaćinskim zahtjevima.
Mar-21
760.000 rezervacija, 48 milijuna USD neto prihoda (prije marketinških troškova), porast stope konverzije iz prve godine sa 0,4% i prosječni troškovi kupnje smanjeni su za gotovo 30%

Tim
Sebastian Ashar - CTO
Sofia Cornelia Sörberg - voditeljica marketing komunikacije
Hristo Piyankov - Tokenomics Expert
Manish Saini - Pojednostavljivanje nezamislivog sa state of art tehnikom
Rahul Sharma - dizajner
Carlii Lyon - izvršni savjetnik za marke
Rod Bellon - menadžer zajednice
Katarina Kuzmina - voditeljica sadržaja
James Moses - izvršni direktor
Andrey Shypunov - savjetnik

SAVJETNIKA
Nikolaj Shkilev - savjetnik
Vladimir Nikitin - savjetnik
Hung Chih (Jason Hung) - savjetnik
Anthony Abunassar - savjetnik
Marco Torregrossa - savjetnik
Marc Couzic - savjetnik
Ralph Dahm - savjetnik
Genson Glier - savjetnik
Sam Kawtharani - savjetnik

INFORMACIJA

AUTOR

Tidak ada komentar:

Posting Komentar